Szolgáltatásainkról és árainkról alább olvashat

Személyi edzés

Válaszd ki a hozzád illő személyi edzőt, aki segít elérni céljaidat! Személyi edzéseink alkalmával a Studio minden eszköze rendelkezésedre áll, és az edző csak rád figyel - legyen a célod bármi, a teljesítményfokozástól kezdve, az alakformáláson át az egészséged megőrzéséig. Lépj velünk kapcsolatba, és eddz nálunk!

BodyRope edzés

A BodyRope edzőheveder segítségével olyan terhelést kap a szervezeted, mely segít kiépíteni a sérüléseknek ellenálló, hasznos, funkcionális izomzatot, és nem csak az izmoknak, hanem az idegrendszernek is folyamatos munkát biztosít. Írj nekünk, és jelentkezz be edzéseinkre!

Gyógytorna, prevenció, rehabilitáció

A mozgásszegény életmód, a rossz mozgásminták, illetve a túlterhelés fájdalmakat, sérüléseket okozhatnak. Gyógytornászunk segítségével megelőzheted ezeket, illetve a rehabilitációd felgyorsíthatod, hogy ne legyen fájdalmas a mozgás. Küldj üzenetet, vedd fel a kapcsolatot gyógytornászunkkal!

Silk&Slim

A törzs és a medence izmainak megerősítése nemcsak a fizikai állapoton javít, hanem megoldást nyújthat intim problémákra is. A Silk&Slim célzottan fejleszti ezeket a területeket az Urofitnesz géppel, illetve a táncból átvett speciális gyakorlatokkal. Jelentkezz be még ma!

Élsport

Manapság egyre többen ismerik fel a kiegészítő edzésformák fontosságát. Az legjobb sportolók már nem csak keresztedzésekkel kerülik el a monotonitást, hanem a funkcionális erősítések segítségével biztosítják töretlen fejlődésüket. A specifikus sportágadból fakadó egyoldalú terhelést nálunk kiegészítheted funkcionális edzéssel, hogy a szervezeted meg tudja őrizni egészségét. Írj nekünk még ma!

Áraink