Szolgáltatásainkról és árainkról alább olvashat

Személyi edzés

Válaszd ki a hozzád illő személyi edzőt, aki segít elérni céljaidat! Személyi edzéseink alkalmával a Studio minden eszköze rendelkezésedre áll, és az edző csak rád figyel - legyen a célod bármi, a teljesítményfokozástól kezdve, az alakformáláson át az egészséged megőrzéséig. Lépj velünk kapcsolatba, és eddz nálunk!

DUO edzés

Gyertek ketten, és eddzetek nálunk profi edzőinkkel! Kétszemélyes edzéseinken kettőtökre tervezzük az egész foglalkozást, mindkettőtöknek megfelelő állandó progresszióval. Írjatok nekünk, és jelentkezzetek be!

TRIO edzés

Trio edzésünk a kisebb baráti társaságok számára ideális. Ha edzenétek, de a személyi edzés nem megfelelő nektek, illetve nem szeretnétek csatlakozni egy csoporthoz, akkor ez a jó választás nektek! Írjatok, és jelentkezzetek be!

Csoportos óra

Csoportos óráinkon maximum 6 fő vehet részt, így a jó közösség mellett biztosított az edző kiemelt figyelme is. Az edzések központjában a funkcionalitás áll, így garantált a hasznos és folyamatos fejlődés. Órarendünket megtalálod a honlapunkon! Írj nekünk, és jelentkezz be edzéseinkre!

Prevenció, rehabilitáció

A mozgásszegény életmód, a rossz mozgásminták, illetve a túlterhelés fájdalmakat, sérüléseket okozhatnak. Gyógytornászunk segítségével megelőzheted ezeket, illetve a rehabilitációd felgyorsíthatod, hogy ne legyen fájdalmas a mozgás. Küldj üzenetet, vedd fel a kapcsolatot gyógytornászunkkal!

Élsport

Manapság egyre többen ismerik fel a kiegészítő edzésformák fontosságát. Az legjobb sportolók már nem csak keresztedzésekkel kerülik el a monotonitást, hanem a funkcionális erősítések segítségével biztosítják töretlen fejlődésüket. A specifikus sportágadból fakadó egyoldalú terhelést nálunk kiegészítheted funkcionális edzéssel, hogy a szervezeted meg tudja őrizni egészségét. Írj nekünk még ma!

Áraink